skip to Main Content

Furgon mentés

Teherautómentés, furgon mentés járműszállítás Magyarország és az egész Európai Unió területén. Autószállító szolgáltatásainkkal azoknak szeretnénk a kedvében járni, akik minőségi munkát szeretnének kedvező díjszabás mellett. Hívhat bennünket bármikor, éjjel nappal a fenti telefonszámon. Ügyeletes munkatársunk szabadnapokon és ünnepnapokon is fogadja hívását. 

Ha bármilyen esemény történik Önnel az autópályán amely miatt nem tud tovább haladni, akkor hívjon bennünket, és haladéktalanul indulunk menteni. Autómentés Magyarországi autópályákon. (M0, M1, M2, M3, M5, M6, M7, M8, M9, M15, M19, M30, M31, M35, M43, M51, M60, M70, M85, M86)  Műszaki hibás járművek mentése, karambolos jármű mentés, roncsautó szállítás. A vonatkozó jogszabály: Autópálya és autóút úttesten – a forgalmi okból szükséges megállást kivéve – megállni tilos. Műszaki okból megállni csak a leállósávon, illetőleg az útpadkán szabad, a járművet azonban onnan is mielőbb el kell távolítani.

Autószállításhoz, autómentéshez szükséges információk:

 • Honnan kell az autómentővel a járművet elszállítani, illetve mikor kéri a szállítást,
 • Hova kell a járművet szállítani.
 • Milyen állapotban van a jármű, egyből lehet szállítani, vagy előkészítést igényel, balesetes roncs autó, épek-e a kerekei stb.
 • Autómentésre van-e szükség, (árokból kell kihúzni, erdőben, nehezen hozzáférhető helyen van, daruzni kell stb.)
 • Speciális járművet, munkagépet kell-e szállítani (túlméretes, kilóg oldalra) stb.
 • Speciális eszközök kellenek a mentéshez?

Ha megtörtént a baj, leállt az autó, árokba csúszott, vagy baleset történt, kevesen tudják pontosan, hogy mi a teendő, illetve honnan lehet segítséget hívni. Mi a felkészültségünket, tudásunk legjavát adjuk kedvező áron, hogy ügyfeleink mielőbb megnyugodhassanak, járművük jó kezekbe került.

Mire számíthat cégünktől?

 • Kedvező árak,
 • Garancia biztosítás,
 • Udvarias munkatársak
 • Tapasztalt több éves autómentős múlttal rendelkező sofőrök,
 • Azonnali rendelkezésre állás kapacitásunktól függően,
 • Magas színvonalú autómentő, teherautó mentő és autószállító tréleres járművek.

Partnereink neves, megbízható cégek akik több száz alkalommal bizonyították már, hogy képesek kedvező árak mellett kiváló munkát végezni. Tudunk autómentést végezni mélygarázsban, terepen, autópályán, speciális feladatokat is el tudunk látni, szállítunk személyautót, lakókocsit is egyszerre, tehát ha a mi szolgáltatásainkat veszi igénybe, jelentős összeget spórolhat.

Munkagép, gépszállítás, bobcat szállítás eseti és rendszeres alkalommal.

Vállaljuk munkagépek mentését, munkagép szállítást. Mentünk kisméretű munkagépeket, úthengert, markolót, talaj egyengető gépet, Bobcat gépet. Gépszállítás építkezésekre, nagy tapasztalattal. Referenciáink között böngészve láthatja a már elvégzett munkáinkat, az általunk szállított járműveket. Ha építkezésekhez szeretne munkagép szállítást, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy hívjon a fenti telefonszámon.

Hogyan kérhet segítséget?

 • Hívja fel diszpécserünket a fenti telefonszámon. Mondja el röviden, hogy mi történt, milyen járművet kell menteni.
 • Pontosan hol található a jármű, a mentés helyszínéről pontosan hova kell szállítani.

Ezután árajánlatot adunk az elvégzendő mentésre, szállításra.

Ha az árajánlatot elfogadja, akkor azonnal Önért indulunk, az útviszonyoktól, a forgalomtól függően a helyszínre érve megkezdjük a mentést

Árképzésünk korrekt, nagyon kedvező áron dolgozunk, rejtett költségek nélkül. Visszatérő ügyfeleink bizalma, elégedettsége nagyon fontos számunkra.

Fel a lap elejére