skip to Main Content

Autómentés Budapest

Budapest teljes területén vállalunk autómentést, szállítást non-stop hétvégén is, ünnepek alatt is. Elsősorban Budafok-Tétény XXII.-ker, Kelenföld 11.-ker, Csepel XXI.-ker,  Soroksár XXIII.-ker, Pesterzsébet XX-ker, Kispest XIX.-ker, Pestszentimre XVIII.-ker, és Rákosmente XVII.-ker vonalon végzünk azonnal autómentést, de késlekedés nélkül indulunk Ferencváros IX-ker, Belváros V.-ker, Józsefváros VIII.-ker, Kőbánya X.-ker, Mátyásföld XVI.-ker Zugló XIV.-ker, Újpalota Pestújhely XV.-ker, Újpest IV. illetve Angyalföld XIII.-ker irányába is.

automento-budapest

Bármilyen műszaki hibás elakadás, balesetes járműhöz hívhat. Korszerű, minden feladatra megfelelően felkészített autómentővel járjuk Budapest útjait, hogy a bajba került autósoknak azonnal segíteni tudjunk. Nagy gyakorlatunk van a fővárosi járművek mentésében. A belvárosban folyamatosan végeznek felújítási és javítási munkákat, sok az útlezárás, szinte állandóan kerülgetni kell egyes útszakaszokat. A beduguló csomópontok ismerete nagyon előnyös, hiszen így el lehet kerülni ezeket. Ha a főváros területén kívülről hívnák a mentést végző járművet, az már Budapest határán megállna a bevezető szakaszokon, miközben mi már meg tudjuk kezdeni a mentést. A belvárosba fókuszált sugárirányú járműforgalom miatt a közlekedés és az autószállítás nem egyszerű feladat, de ha ismerjük az elkerülő útszakaszokat akkor jó eséllyel elkerülhetőek a forgalom lassító részek.

automento-12

Mivel mi Budapesti telephelyről indulunk menteni, ezért ügyfelünk el tudja kerülni a többórás várakozást, hiszen sokkal gyorsabban a helyszínre érünk. Önnek semmi más dolga nincs, hívjon bennünket a fenti telefonszámon, és mondja el, hogy pontosan melyik kerületben és hol található a mentésre váró jármű. Mi árajánlatot adunk a mentésre, ha Ön ezt elfogadja, akkor azonnal indulunk és segítünk. Ha motort kell menteni, abban is tudunk segíteni. Autószalonokba, és autókereskedésekbe is gyakran hívnak, új járműveket is szállítunk kiemelt gondossággal. Vállajuk a kishaszonjármű szállítást fuvarozunk kisméretű munkagépeket is, építkezési területekre, munkaterületekre.  Minden felmerülő autómentési munkával kapcsolatban keressen bennünket a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeinken, hogy kiváló árajánlatot adhassunk, de ha sürgős, akkor természetesen hívhat telefonon is a fenti számon.

Fel a lap elejére