skip to Main Content

Gyakori kérdések

Mit tegyek, lerobbantam?!

Elsősorban amennyire a körülmények engedik félre kell húzódi az autóval, hogy minél kevésbé zavarjuk a forgalmat, autópályán a leállósáv a megfelelő. Autópályán az autómentő kiérkezéséig ajánlott a szalagkorlát mögött tartózkodni.Majd ezek után kell értesíteni az automento024.hu diszpécser szolgálatát akik a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre küldik az autómentő járművet.

automento-kerdesek-valaszokMilyen adatok közlésére van szükség autómentés esetén?

Megkell mondani az adott gépjármű márkáját, tipusát, ha sérült az autó akkor meg kell nézni hogy a futómű mennyire sérült ez ránézéssel könnyen megállapítható. Ezek után az eset helyszinét kell tisztázni.

Milyen tipusú autómentést tudnak végrehajtani?

Cégünk az autómentés széles skáláján minden tipusú berendezéssel rendelkezik

  • darus autómentés non-stop (nem baj, ha lemerült,bezárt, elhagyta a kulcsot,automata váltó esetén (p) maradt a darus autómentő mozgatás nélkül magára emeli a szállitandó autót.
  • mélygarázsból való autómentés 0-24

Szállítanak más járműveket is?

Rendszeresen szállítunk autómentőinkkel egyéb más járműveket is.

  • motorszállítás, motormentés
  • munkagépszállítás
  • targoncaszállítás
  • teherautómentés
  • 2 vagy 3 db autó egyidejű szállítása

Bármikor elérhető az autómentő szolgálat?

Az év bármely napján a nap bármely szakában az automento024.hu  non-stop autómentéssel áll az ügyfelek rendelkezésére a leggyorsabb kiérkezési idővel. Több helyszinről tudunk autómentőt indítani ahol a leggyorsabb kiérkezési időt vállaljuk a következő települések:

biatorbágy, budaörs, törökbálint, budakeszi, páty, telki, budajenő, nagykovácsi, budapest 1.ker, 2.ker, 3.ker, 12.ker, 11.ker, 22.ker, diósd, érd

Fel a lap elejére