skip to Main Content

Autómentő Törökbálint

Autómentés Törökbálint és környékén éjjel nappal non-stop. Autómentő szolgáltatásunk keretein belül segítünk a bajba jutott autósoknak 0-24-óráig bármikor hívhat Érd, Biatorbágy és Törökbálint területén és környékéről. A koronavírus kissé átrendezte mindenki életvitelét, megváltoztak a nyitvatartási idők, a szabályok, és a lehetőségek is. Cégünknél is be kellett a Covid miatt vezetni bizonyos szabályokat, maszk viselés stb. amelyek megakadályozhatják, hogy megbetegedjünk. Viszont továbbra is segítünk mindenkinek akár Törökbálintról, akár máshonnan kér segítséget. Mindenkit megmentünk akár személyautóval, akár teherautóval, esetleg motorral lerobban, vagy balesetet szenved.

A nagy meleg és a gyorsan változó szélsőséges időjárás nem csak az emberi szervezetet veszi igénybe, hanem a műszaki berendezésekre és a járművekre is rossz hatással van. A forróságban könnyebben felforr a hűtővíz, főleg ha a kocsisorokban a kánikulában araszolunk, és esetleg a hűtőventillátor sem működik már úgy mint újkorában. Ezért a nehéz útszakaszok után előfordulhat a műszaki hiba, leáll az autó, „se kép se hang” ilyenkor nincs más választás, autómentőt kell hívni.

Autómentő szolgáltatásunk során a személyautókat ugyanúgy el tudjuk szállítani, mint a kisteherautót, furgont, vagy nagy teherautót. Vontatunk is, tehát ha jármű vontatásra van szüksége bátran hívhat bennünket.

teherautomento

Autószállító szolgáltatásunk is teljes időben működik, bármilyen autót, felépítményt elszállítunk bárhova ügyfeleink kérésére.

Amire számíthat tőlük Törökbálinton és környékén

Hívása után gyorsan és pontosan a helyszínre érünk, és megkezdjük a mentést. Minden autómentéshez szükséges felszereléssel rendelkezünk. Akár árokba csúszott az autó akár borult, vagy futóműhibás lett el tudjuk szállítani.

Új és nagy értékű autókat is mentünk és szállítunk. Gyakran megbíznak bennünket partnereink luxusautó, sportkocsi szállítással is.

Ha autómentésre vagy autószállításra van szükség Törökbálintról vagy környékéről, hívjanak a fenti telefonszámon.

Fel a lap elejére