skip to Main Content

Autómentő Budaörs

Autómentő, autómentés, autószállítás olcsón, Budaörs, Érd, Diósd vonzáskörzetében. Korszerű szállítójárműveinkkel segítünk ha baj van, hívja a fenti telefonszámot, azonnal indulunk. magas fokú szakmai tapasztalattal rendelkezünk autószállítás, mentés, teherautó mentés, motor mentés szállítás, lakókocsi, lakóautó mentés területén. Korrekt árképzésünk segítségével, és minőségi munkánk miatt egyre többen választanak bennünket ha járművet kell szállítani Budaörsről és környékéről. Mivel telephelyünk  a közelben található, ezért hívás, segélykérés esetén hamar a helyszínre tudunk érkezni és gyorsan megkezdjük a mentést.

automento-08
Autószállítási szolgáltatásainkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének kiváló áron magas minőséget kapni. Több ezer autót szállítottunk már el a világ minden tájára, nagy gyakorlatunk van a különleges járművek, felépítmények, hajók szállításában is. Bennünket nem könnyű zavarba hozni, megtaláljuk a módját, hogy a legkülönlegesebb kérést is teljesíteni tudjuk. Autómentés késlekedés nélkül Budaörs és környékén. Hívjon, ha Budaörsről szeretne autómentést, szállítást.
automento-04
A manapság nagyon felkapott használtautó importban is jelentős gyakorlatunk van, akár két autót is tudnk szállítani egyszerre. Árajánlattal és egyéb kérdésekkel keressen bennünket a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeinken vagy a fenti telefonszámon.

Fel a lap elejére