skip to Main Content

Teherautó mentés, teherautó vontatás

Teherautó mentés Budapesten és országosan éjjel nappal 0-24. Teherautó szállítás belföldre, külföldre. Évtizedes gyakorlattal vállalom teherautók mentését, speciálisan felkészített platós járművel. Balesetes, karambolos teherautó mentés. Ponyvás, platós teherautó szállítás. Kisteherautó…

Autómentés Budafok 0-24

Autómentés Budafok, teherautómentés a XXII.-kerületben 0-24., Autó, teherautó illetve járműszállítás Magyarország és az egész Európai Unió területén. Hívhat bennünket bármikor, éjjel nappal a fenti telefonszámon. Ügyeletes munkatársunk szabadnapokon és ünnepnapokon…

Autómentő Biatorbágy Non-Stop 0-24-óráig

Autómentés Biatorbágy, hívjon Azonnal indulok SOS 0-24-óráig. Korszerű teljesen felszerelt autómentő Biatorbágyon hétvégén is Éjjel, Nappal. Személyautó mentés, teherautó mentő, motor mentés nagy gyakorlattal, felkészültséggel, olcsón, Egész nap. Megbízható autómentő…

Autómentés Budapest

Budapest teljes területén vállalunk autómentést, szállítást non-stop hétvégén is, ünnepek alatt is. Elsősorban Budafok-Tétény XXII.-ker, Kelenföld 11.-ker, Csepel XXI.-ker,  Soroksár XXIII.-ker, Pesterzsébet XX-ker, Kispest XIX.-ker, Pestszentimre XVIII.-ker, és Rákosmente XVII.-ker…

Nagy értékű autó szállítás

Nagy értékű autók szállítása Budapesten és országosan. Ültetett, nagy értékű sportkocsi szállítás, különleges autók szállítása. Jármű és rakománybiztosítás, korszerű műszaki háttér, nagy gyakorlat. Ha egy autószalon vagy magánszemély nagy értékű, esetleg vadonatúj járművet szeretne szállíttatni, akkor érthető, hogy ezt tapasztalt és minőségi munkájáról megismert céggel szeretné végeztetni. Minden autószállításnál elvárható, hogy az autómentő tiszta, újszerű, műszakilag korszerűen felszerelt és 100%-ban megbízható jármű legyen amelyik bármilyen autót vagy más járművet biztonságosan és sérülésmentesen el tudjon szállítani a célállomásra. Video a szállító járművekről.

A sofőrnél is elvárható, hogy hivatalos profi autómentéssel járműszállítással foglalkozó tapasztalt, gyakorlott szakember legyen. Fontos még a rakomány és járműbiztosítás a biztonságos munkavégzéshez. Az elégedett ügyfelek, és sok referencia biztonságot adhat, hogy nagy értékű járműve jó kezekben lesz.

Cégünk régóta foglalkozik nagy értékű járművek, új autók autószalonba szállításával, és magánszemélyek is megbíznak nagy értékű sportkocsik, elektromos járművek szállításával. Nagy gyakorlattal, biztosítással, és korszerű autószállító járművekkel rendelkezünk. Kiemelten figyelünk minden jármű sértetlenségére, különös gonddal végezzük a fel és leállást a szállító járműre. Kiváló, új műszaki állapotban lévő rögzítési eszközeink vannak, amelyekkel biztonságosan és sérülésmentesen tudjuk rögzíteni a szállított járművet.

Mivel sokszor szállítunk autószalonok részére is új járműveket hetente többször is, ezért nálunk ez rutinfeladatnak számít. Ügyfeleink teljes nyugalommal bízhatják ránk féltett járműveiket, minden autóval kiemelt gondossággal bánunk. Vállaljuk alacsony hasmagasságú, ültetett sportautók szállítását is, megvannak a megfelelő eszközeink, hogy ezekkel a különleges járművekkel is gyorsan és biztonságosan fel és le tudjuk állni a szállító járműre. Tiszta és modern autószállítókkal dolgozunk, amelyekkel bármilyen kihívásnak meg tudunk felelni akár személyautóról, akár sportkocsiról, akár teherautó szállításról is legyen szó.

Teherautó mentés

Teherautó mentés Budapesten és országosan éjjel nappal non-stop. Lerobbant teherautója és azonnali mentést szeretne? Hívjon és indulok segíteni! Teherautó szállítás belföldre, külföldre. Évtizedes gyakorlattal vállalom teherautók mentését, speciálisan felkészített platós…

Sos autómentés Budapest 0-24

Autómentés SOS Budapest kerületeiben és vonzáskörzetében éjjel nappal, azonnal indulással. Sürgős segítségnyújtás telefonos ügyelet 0-24-óráig. Balesetes, roncsautó mentés is, gyors, biztonságos mentés szállítás. Mentésre hívtak bennünket Budapest szélén. Egy a…

Ügyfeleink véleménye munkánkról

automento budapestMunkából hazafelé, éjszaka robbantam le. A váltóm ment tönkre, beállt a kerék, ezért kétszeresen is ideges voltam, hogy ha találok is autómentőt az éjszaka közepén, hogyan rakják majd fel az autóm. Azonnal fölvették a telefont, megbeszéltek szerint a helyszínen voltak.

Simán, vigyázva fölrakták a mozgásképtelen autót, meglepően korrektül intézték a szállítást és az elszámolást is. Remélem, többé nem kerülök ilyen helyzetbe, de ha igen, őket hívnám újra.

Autómentés Budapesten a Hegyvidéken

Autómentő SOS Budapesten a Hegyvidéken a Normafánál, a XII. és a II.-kerületben is! Hívjon ha autómentésre van szüksége. Cégünk kibővítette szolgáltatásait, expressz mentéssel. Ha Budafok, Tétény, a 11.-ker, 12.-ker, 2.-kerületből hív bennünket, a közeli telephely miatt azonnal, késlekedés nélkül indulunk, és segítünk. Modern szállító és mentő járműveink minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve, hogy a hegyes, dombos Budai hegyvidéki részen is biztonságosan és gyorsan tudjunk autót menteni. Ha esetleg oldalra borult, vagy balesetet szenvedett járművet kell menteni, abban is nagy tapasztalatunk van,  csörlővel húztunk már ki vizesárokba csúszott autót, kis méretű munkagépet is.

Komolyan kell venni az út szélén elhelyezett vadveszélyt jelző táblát?!

Egyre több pénzt fordít a közútkezelő a vadvédő hálók és kerítések telepítésének érdekében. Ez két fél érdekét szolgálja egyrészt a közúton haladó autósokét másrészt az erdei állatok testi épségét védi. Európai uniós forrásokból az elmúlt években közel 500 millió forintért létesítettek ilyen kerítéseket számos autópálya és főbb utak mentén. A lakott területek és két falu vagy város közötti közigazgatási területen kívüli összekötő utakon fokozottabb a veszély ahol csak tábla figyelmeztet a lehetséges veszélyre. Ha megtörtént a baleset és a gépkocsi vezető elgázol egy közúton átszaladó vadat, minden esetet egyedileg kell kivizsgálni és rendőri intézkedést kérni a helyszínre.

Ugyanis a balesetben feltüntetett hibás félnek kell megfizetni a másik fél számára okozott káresemény értékét. A hétköznapokban ezt úgy lehet értelmezni hogy ha a helyi illetékes vadásztársaság nem tesz eleget a jogszabályokban rögzített előírásoknak és nem rak ki vadveszélyre figyelmeztető közúti táblát őket terheli a felelősség. Ellenkező esetben ha a tábla kint van és a gépkocsi  vezetője nem megfelelően választotta meg a sebességet az utóbbit terheli a felelősség. Ezért hogy elkerüljük a bajt mindig fokozott figyelemmel vezessünk és ha látjuk a táblát körültekintő módon közlekedjünk Magyarország összes közúthálózatán.

Fel a lap elejére