skip to Main Content

Sos autómentés Budapest 0-24

Autómentés SOS Budapest kerületeiben és vonzáskörzetében éjjel nappal, azonnal indulással. Sürgős segítségnyújtás telefonos ügyelet 0-24-óráig. Balesetes, roncsautó mentés is, gyors, biztonságos mentés szállítás.

Mentésre hívtak bennünket Budapest szélén. Egy a XXII. kerület felől érkező személyautó szabálytalanul átment a szemközti sávba ahol a vétlen sofőr, hogy elkerülje az ütközést, elrántotta a kormányt. Az autóba hátulról becsapódott az utána jövő jármű, majd az út széli bokrok közé lökte.

Az alacsony sebességnek köszönhetően nem lett nagyobb baj a sofőrök sértetlenül szálltak ki a járművekből.

automento-budafok

Szintén Budapesti volt az a személyautó akinek nem adták meg az elsőbbséget jobbról. Az ütközés következtében az autó megpördült, de a sofőr ebből a járműből is épségben szállt ki.

automentes-xxii.kerulet

A nyomasztó meleg, a hirtelen lezúduló csapadék sokszor okoz súlyos baleseteket. A nagy melegben az emberek reakció ideje lecsökken. A fülledt idő bódít és ilyenkor nehezebben reagálunk olyan helyzetekre amelyeket télen egy pillanat alatt megoldunk. Sajnos egyre többen használják a telefont vezetés közben, ami szintén nagyon veszélyes. Ilyenkor ha a telefonra figyelünk nem tudjuk kivédeni ha a másik ember hibázik. A telefon használata közben könnyebben elmegyünk az elsőbbség adást jelző tábla, vagy a piros lámpa mellett, ha nincs szerencsénk súlyos balesetet okozva ezzel.

furgon-vontatas

Fontos még megemlíteni az útviszonyoknak megfelelő sebességet. A gumik tapadása csak száraz időben nevezhető ideálisnak, de még száraz időben is meglepetést okozhat, ha például kiömlött olajfoltra futunk. Az autó menet közben főleg autópályán több száz métert tehet meg percenként, a szemünk sincs mindig a pályán. Budapesten talán ez ritkább az alacsony sebességhatár miatt, de az autópályán fokozottan érvényes, hogy mindig az útviszonyoknak megfelelő sebességgel kell vezetni. A mostani időkben pedig az útviszonyok szinte percek alatt megváltozhatnak.

Elég egy leesett faág, egy teherautóból kiesett csavar, vagy a csúszós falevelek eső után, és már csak azt vesszük észre, hogy csúszunk kifelé a járművel.

Nyilván mindenki szeretne épségben hazaérni, ezért nem árt lassabban és figyelmesebben vezetni minden körülmények között, mert a baj gyorsan megtörténhet.

Természetesen új autókat is szállítunk. Pest megyéből kellett Budapesti autószalonokba szállítani néhány új autót. Ezeknek a járműveknek a szállítása, rögzítése kiemelt gondosságot igényel. Autómentő járműveinkre rakománybiztosítást is kötünk, hogy ügyfeleink értékei minden körülmények között biztonságban legyenek.

Ha  megtörtént a baj, és árokba csúszott, vagy balesetet szenvedett járművével, hívja autómentő szolgáltatásunkat hogy segíthessünk a bajban éjjel, nappal, 0-24 óráig.

Fel a lap elejére