skip to Main Content

Járműszállítás Országosan

Válasszon biztosítással rendelkező, megbízható, tapasztalt járműszállító, autómentő céget, aki sok éves tapasztalattal, kiváló autómentővel, rengeteg probléma mentesen elszállított járművel a háta mögött bátran ajánlja szolgálatait az Ön számára is!

Hogyan kérhet segítséget?

 • Hívja fel diszpécserünket a fenti telefonszámon. Mondja el röviden, hogy mi történt, milyen járművet kell menteni.
 • Pontosan hol található a jármű, a mentés helyszínéről pontosan hova kell szállítani.

Ezután árajánlatot adunk az elvégzendő mentésre, szállításra.

Ha az árajánlatot elfogadja, akkor azonnal Önért indulunk, az útviszonyoktól, a forgalomtól függően a helyszínre érve megkezdjük a mentést

Ár képzésünk korrekt, nagyon kedvező áron dolgozunk, rejtett költségek nélkül. Visszatérő ügyfeleink bizalma, elégedettsége nagyon fontos számunkra.

Ha bármilyen esemény történik Önnel az autópályán és nem tud tovább haladni, akkor hívjon bennünket, és haladéktalanul indulunk menteni. Autómentés Magyarországi autópályákon. (M0, M1, M2, M3, M5, M6, M7, M8, M9, M15, M19, M30, M31, M35, M43, M51, M60, M70, M85, M86)  Műszaki hibás járművek mentése, karambolos jármű mentés, roncsautó szállítás. A vonatkozó jogszabály: Autópálya és autóút úttesten – a forgalmi okból szükséges megállást kivéve – megállni tilos. Műszaki okból megállni csak a leállósávon, illetőleg az útpadkán szabad, a járművet azonban onnan is mielőbb el kell távolítani.

Autószállítás használt autó vásárlás után:

Érdemes a járművet a szerelőhöz autómentővel vinni, ha ismeretlen járművet vásárol, de nem sikerül megnyugtatóan átvizsgálni beindítás előtt. Akkor is célszerű szállítani a járművet, ha vásárlás előtt sokat állt egy helyben beindítás nélkül. Kérjen autó szállítást, ha a megvásárolt használt autóban olyan műszaki hiba keletkezik, ami a jármű tovább haladását akadályozza, mivel nagymértékű kár keletkezhet ha tovább használja. Ilyen esetek például a vezérléshibák, a kenési rendellenességek, a jármű motorjában keletkezett alkatrésztörés, a motorhűtés zavarai, megszűnése, túlzott olaj fogyasztás, stb. Ilyenkor, ha tovább megy a járművel, akár több százezer forint kárt is okozhat, az ilyen esetekben inkább hívjon autómentőt. Ránk bármikor számíthat, nem hagyjuk cserben még szélsőséges időjárási viszonyok esetén sem.

Autómentés, teherautó mentés, Autó, teherautó, illetve járműszállítás Magyarország és az egész Európai Unió területén. Autószállító szolgáltatásainkkal azoknak szeretnénk a kedvében járni, akik minőségi munkát szeretnének kedvező díjszabás mellett. Hívhat bennünket bármikor, éjjel nappal a fenti telefonszámon. Ügyeletes munkatársunk szabadnapokon és ünnepnapokon is fogadja hívását. 

Autószállításhoz, autómentéshez szükséges információk:

 • Honnan kell az autómentővel a járművet elszállítani, illetve mikor kéri a szállítást,
 • Hova kell a járművet szállítani.
 • Milyen állapotban van a jármű, egyből lehet szállítani, vagy előkészítést igényel, balesetes roncs autó, épek-e a kerekei stb.
 • Autómentésre van-e szükség, (árokból kell kihúzni, erdőben, nehezen hozzáférhető helyen van, daruzni kell stb.)
 • Speciális járművet, munkagépet kell-e szállítani (túl méretes, kilóg oldalra) stb.
 • Speciális eszközök kellenek a mentéshez?

Ha megtörtént a baj, leállt az autó, árokba csúszott, vagy baleset történt, kevesen tudják pontosan, hogy mi a teendő, illetve honnan lehet segítséget hívni. Mi a felkészültségünket, tudásunk legjavát adjuk kedvező áron, hogy ügyfeleink mielőbb megnyugodhassanak, járművük jó kezekbe került.

Lakókocsi, lakóautó mentés

Vállaljuk lakóautók, lakókocsik szállítását, vontatását, akár a műszaki hibás vontató járművel együtt is haza tudjuk szállítani. Ha a vásárolt lakókocsit a telekre, vagy műhelybe szeretné szállítani, keressen bennünket, és árajánlatot adunk. 

Mi gyors, megbízható vontatási, autószállítási szolgáltatásokat nyújtunk egyéni illetve céges ügyfeleink számára is. Szakszerűen dolgozunk, sok éves tapasztalattal rendelkezünk. Korszerű, modern járművekkel szállítunk, autómentő járművünk minden szükséges felszereléssel rendelkezik, hogy Önnek megfelelően segíthessünk.

Munkagép mentés, gépszállítás, bobcat szállítás eseti és rendszeres alkalommal.

Vállaljuk munkagépek mentését, munkagép szállítást. Mentünk kis méretű munkagépeket, úthengert, markolót, talaj egyengető gépet, Bobcat gépet. Gépszállítás építkezésekre, nagy tapasztalattal. Referenciáink között böngészve láthatja a már elvégzett munkáinkat, az általunk szállított járműveket. Ha építkezésekhez szeretne munkagép szállítást, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy hívjon a fenti telefonszámon.

Motor szállítás

Hagyományos, és sportmotorok szállítása, biztonságos rögzítéssel, évtizedes gyakorlattal. Vállalunk motorszállítást Magyarország és az unió területén, non stop, 0-24-óráig.  Különleges motorok, Chopper, Harley, kiállítási dizájn motorok, terepmotorok szállítását is megoldjuk. Akár több motort is el tudunk szállítani egy időben. Ha motort kell szállítani, kérjen árajánlatot a kapcsolat űrlapon, és 24-órán belül válaszolunk.  Kiváló szolgáltatások, kedvező árak!

Mire számíthat cégünktől?

 • Kedvező árak,
 • Garancia biztosítás,
 • Udvarias munkatársak
 • Tapasztalt több éves autómentős múlttal rendelkező sofőrök,
 • Azonnali rendelkezésre állás kapacitásunktól függően,
 • Magas színvonalú autómentő, teherautó mentő és autószállító tréleres járművek.

Partnereink neves, megbízható cégek akik több száz alkalommal bizonyították már, hogy képesek kedvező árak mellett kiváló munkát végezni. Tudunk autómentést végezni mélygarázsban, terepen, autópályán, speciális feladatokat is el tudunk látni, szállítunk személyautót, lakókocsit is egyszerre, tehát ha a mi szolgáltatásainkat veszi igénybe, jelentős összeget spórolhat.

 

Fel a lap elejére