skip to Main Content

Autómentő

Segítek, ha bajba került. Mentés éjjel nappal!

Hogyan kérhet segítséget?

  1. Hívja fel diszpécserünket a fenti telefonszámon. Mondja el röviden, hogy mi történt, milyen járművet kell menteni.
  2. Pontosan hol található a jármű, a mentés helyszínéről pontosan hova kell szállítani.

Ha birtokában vagyunk a szükséges információknak, ügyeletes munkatársunk árajánlatot ad az elvégzendő munkára. Mivel minden autómentő munka különböző helyen, körülmények között stb. zajlik, ezért minden elvégzendő munkára, megoldandó feladatra egyedi árajánlatot adunk.

Ha az árajánlatot elfogadja, akkor azonnal Önért indulunk, az útviszonyoktól, a forgalomtól függően a helyszínre érve megkezdjük a mentést. Ha olyan helyen szenvedett balesetet, vagy hibásodott meg járműve, amely nehezen hozzáférhető helyen van, (például árokba csúszott) vagy a mentést akadályozó körülmény merült fel kérjük erről is értesítse munkatársunkat, hogy az autómentőben elő tudjuk készíteni a mentéshez szükséges speciális felszerelést. Ameddig a helyszínre érkezünk, kérjük gondoskodjon az alábbiakról:

  • Ha veszélyes helyen áll az autó, szálljanak ki belőle az utasok, menjenek biztonságos helyre.
  • Gondoskodjanak az értékvédelemről, ne hagyjanak a járműben táskát, pénztárcát, stb.
  • Gondoskodni kell az autó elmozdulásának a megakadályozására, rögzíteni, kiékelni a kerekeket, a megfelelő helyzetbe forgatni a kormányt.
  • Baleset, vagy elektromos hiba esetén nappal a gépjárművet a további problémák megelőzése céljából áramtalanítani kell. Éjszaka gondoskodni kell róla, hogy a járművet időben észre vegyék.

A további balesetek megelőzése céljából az autó mögé 50m-el ki kell tenni a vészháromszöget, este ki kell világítani a járművet, hogy a közeledők megfelelően, időben értesüljenek a meghibásodott járműről. Ha a sofőr a gépjárműnél tartózkodik, vegyen fel sárga láthatósági mellényt. Minden alkalommal figyelni kell arra, hogy a leállósáv mellett nagyon nagy sebességgel közlekednek a gépjárművek, ezért a féktávolság illetve a manőverező képesség nehezebb mint a városi közlekedésben. Ne hagyja nyitva a gépjármű ajtaját, ne lépjen a közeledő jármű elé, tartson megfelelő oldaltávolságot.

Miért minket válasszon?

Mi a gyors, megbízható vontatási, autószállítási szolgáltatásokat nyújtunk egyéni illetve céges ügyfeleink számára. Szakszerűen dolgozunk, sok éves tapasztalattal rendelkezünk. Korszerű, modern járművel dolgozunk, autómentő járművünk minden szükséges felszereléssel rendelkezik, hogy Önnek megfelelően segíthessünk. Árképzésünk korrekt, nagyon kedvező áron dolgozunk, rejtett költségek nélkül. Visszatérő ügyfeleink bizalma, elégedettsége nagyon fontos számunkra.

automento-12

Tekintse meg referencia munkáinkat, autószállítás, autómentés képeinket. Ha autómentőre van szüksége, hívjon bennünket, kérjen árajánlatot, nem fog csalódni!

Fel a lap elejére