Autópálya mentés

Autómentés autópályán Budapest körzetében és az ország területén azonnal, non stop. Autómentő szolgáltatásainkat igénybe veheti hétvégén is 0-24 óráig ünnepnapokon is. Az alábbi autópályákon végzünk mentést: M0, M1, M2, M3, M5, M6, M7, M8, M9, M15, M19, M30, M31, M35, M43, M51, M60, M70, M85, M86 Hívhat bennünket ha műszaki hibás lesz a járműve és leállt. Indulunk segíteni továbbá ha autószállításra van szüksége karambol, baleset miatt. Ha üzemzavar miatt áll meg az autó és nem tud továbbhaladni szintén hívhat bennünket.

Baleset után el tudjuk szállítani járművét akkor is ha futómű hibás. Az autópályák az elmúlt hónapok híradásaiból is látszik, hogy rendkívül veszélyesek. A figyelmetlen sofőrök a saját és utasaik életét is veszélyeztetve az elmúlt évben három alkalommal okoztak halálos balesetet. Az autópálya balesetek jellemzően a leállósávban veszteglő műszaki hibás autóba száguldanak bele hátulról, többnyire este, éjszaka. Ezért ha üzemzavar történik, leáll az autó és félre kell állni a leállósávba akkor ki kell szállni az autóból és a szalagkorláton kívül állva kell megvárni a segítséget. Ha van sárga vészvillogó akkor azt be kell kapcsolni  a járművön. A vészháromszöget szintén ki kell tenni az autó mögé, hogy idejében észrevegyék a közelgő autósok. A meghibásodott, mozgásképtelen autót nem szabad az autópályán hagyni. Ha a fenntartó észreveszi, hogy sofőr nélkül sokáig vesztegel egy jármű a leállósávban, akkor kiküldenek autópálya mentésre szerződött autómentőt aki nagyon drágán fogja elszállítani a járművet. A szállítás költségét pedig utólag behajtják. A szabályok szerint az autóút és az autópálya úttestén a forgalmi okból szükséges megállást kivéve tilos megállni. Műszaki okból megállni csak az útpadkán (autóút) vagy a leállósávban (autópálya) szabad. Ezeken a helyeken is kizárólag csak a mentés megérkezéséig tartózkodhat az autó.

Sok éve mentünk autópályákról járműveket, nagy gyakorlatunk van benne, tehát hívhat bennünket nyugodtan bármely napszakban.

Az autópálya veszélyes hely ezért ha leáll a jármű vagy valamely okból ki kell szállni a járműből akkor a fényvisszaverős sárga mellényt fel kell venni a szabályok szerint. Különösen igaz ez a szabály, ha bármilyen szerelési munkát végzünk az autón.

 • Felnyitott motorháztetőnél motorszerelés,
 • Gumicsere gumijavítás defekt után,
 • kilazult, leesett alkatrész le illetve visszaszerelése.

Értelemszerűen csak kisebb hibákat célszerű az autópálya leállósávjában javítani, mivel a hely nagyon veszélyes. Sok a sodródásos gázolás, amikor az autópálya szélén haladó autó elsodorja az autó mellett álló, esetleg guggoló, kereket cserélő sofőrt. Ezek a balesetek a megváltozott észlelési viszonyok, és a nagy sebesség miatt keletkeznek. Több órás monoton vezetésnél a reflexek is lelassulnak, és az észlelésre a reakció idő megnőhet. Az ilyen balesetek nagy száma, és az életünk védelme miatt fontos, hogy ha bármilyen nem várt esemény történik az autópályán, kérjünk segítséget, ne a helyszínen akarjuk a hiba okát kideríteni. Ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy balesetmentesen megússzuk a bajt, és a hibát pedig szakemberek fogják megjavítani. Hívjon ha bármilyen autópálya mentésre van szükség a fenti telefonszámon!

Új autószállító tréler

Autószállítás, autómentés Budapesten és országosan korszerű autószállító trélerrel. Ezt az új alumínium trélert egy professzionális járműszállító és pótkocsikat fejlesztő cég gyártja. Ezeket egész Európában ismerik és használják. Gyártóként nagy jelentőséget tulajdonítanak a különösen magas gyártási minőségnek. Ezeknek a járműszállítóknak különösen alacsony súlya optimálisan hasznos teherarányhoz vezet – ez kivételesen gazdaságos működést garantál.

A speciális megoldások, mint például a hidraulikusan működő csuklómechanizmus és a bonyolult egyszemélyes működés, rengeteg időt és erőforrást takarít meg minden használat során. A hosszú élettartam és az összes funkcionális alkatrész robusztus kialakítása fontos védelmet nyújt a szállított járművek számára. A kiegészítők széles választéka biztonságosabbá és praktikusabbá teszi az autószállítást. Az utánfutó billenthetősége és könnyű mozgathatósága lehetővé teszi, hogy alacsony hasmagasságú járműveket ugyan úgy kényelmesen lehet vele szállítani, mint például terepjárót. Az új utánfutó kialakítása segíti a biztonságos fix rögzítést, amely garantálja a biztonságos szállítást. Csak minőségi eszközökkel lehet minőségi munkát végezni!

A mai nagy értékű új sportkocsik és elektromos járművek megkövetelik a korszerű szállítóeszközöket, amelyekkel sokmilliós járművekkel is biztonságosan lehet fel és leállni, valamint a sérülésmentes rögzítés is meg van oldva. Nálunk csak kiváló minőségű eszközöket, autómentőt, autószállítót használunk a munkák során.
Ha Önnek is járműszállításra, autómentésre van szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot!

Teherautó mentés

Teherautó mentés Budapesten és országosan éjjel nappal non-stop. Lerobbant teherautója és azonnali mentést szeretne? Hívjon és indulok segíteni! Teherautó szállítás belföldre, külföldre. Évtizedes gyakorlattal vállalom teherautók mentését, speciálisan felkészített platós járművel

Kisteherautó mentés, furgon mentés, kisbusz mentés. Teherautó vontatás országosan. Lakóautó mentés 0-24-óráig. Balesetes, karambolos teherautó mentés. Ponyvás, platós teherautó szállítás. Hívjon ha lerobbant a teherautója vagy balesetet szenvedett. Budapest területén félórán belül, országosan nagyon gyorsan, a megbeszélt időre a helyszínre érünk és megkezdjük.

Mi az amit nyújtani tudunk:

 • Teherautó mentés 0-24-óráig, non-stop éjjel nappal,
 • munkaszüneti napokon is dolgozunk, hétvégén is.
 • Korrekt, olcsó teherautó mentő árak,
 • szakszerű munkavégzés,
 • nincs átverés apró betűs rész,
 • előzetes árajánlatot adunk.
 • Korszerű új teherautó mentővel dolgozunk,
 • minden szükséges felszereléssel rendelkezünk.
 • Évtizedes szakmai tapasztalat, számlaadás,
 • céges rendszeres szállításoknál szerződés,
 • biztosítás, 100% garancia.

Évek óta foglalkozunk teherautó mentéssel, járműszállítással, megrendelőink teljes megelégedésére. Specialitásunk az új autó szállítás illetve nagy értékű gépjárművek szakszerű szállítása. 

Teherautó szállítás árak

Teherautó szállítás áraink egyedileg kerülnek kialakításra, ügyfeleink elmondják mit és hova szeretnének szállíttatni, és egyedi árat adunk minden munkára. Árképzésünket korrekt, és kedvező árak jellemzik, több száz rendszeresen visszatérő ügyfelünk a garancia erre. Tovább olvasom →

Tesla Model Y szállítás

Elsőként szállítottunk Tesla Model Y-t az országban. Ez az autó még Európában is ritka. Autószállítás autómentés Önnek kompromisszumok nélkül! Szakszerű autószállítás, autómentés non stop 0-24-órában hétvégén is.

Néhány fénykép a Tesla szállításról

Autómentő, autószállító szolgáltatásainkat elsősorban Biatorbágy,Páty,Budakeszi,Nagykovácsi,Telki, Budajenő, Perbál, Zsámbék, Bicske, Sóskút, Tárnok, Érd, Diósd, Etyek, Herceghalom, Budaörs, Törökbálint, Budapest 11.ker, Budapest 2.ker területén érhetik el, de gyakorlatilag bárhonnan hívhatnak ha autómentésre, autószállításra van szükség. Mivel telephelyünk a fenti környéken található, ezekre a helyekre akár negyed óra alatt is kiérünk, ez főként balesetnél vagy nem várt eseménynél lehet fontos. Autómentés áraink egyedi megbeszélés tárgyát képezi, mivel nincs két egyforma mentési munka ezért kérjük vegye fel a kapcsolatot, hogy árajánlatot adhassunk.

Autómentés Budakeszi

Autómentő 0-24-óráig non-stop Budakeszi területén éjjel, nappal. Hívjon ha lerobbant autójával, vagy üzemképtelenné vált járműve. Teherautó mentés Budakeszi és környéke hétvégén és ünnepnapokon is. Autómentés és teherautó mentő a legmodernebb MAN autómentő segítségével, komplett felszereléssel. Ha balesetet szenvedett Budakeszin vagy a környéken akkor is hívhat bennünket.

Karambolos autó szállítás, roncs mentés bármilyen káresemény esetén hívhat a fenti telefonszámon.

 • Autószállítás, járműszállítás Budakeszi
 • Autómentés Budakeszi
 • Teherautómentés Budakeszi
 • Furgon mentés
 • Furgon szállítás
 • Dobozos jármű mentés
 • Tréleres mentés
 • Oldtimer szállítás, veteránautó szállítás
 • 2 autó szállítása egyszerre
 • Balesetes autó mentés
 • Különleges jármű szállítás
 • Mikrobusz mentés Budakeszi
 • Vontatás
 • lakóautó mentés
 • lakókocsi mentés
 • Lakókocsi vontatás, ,
 • Motorszállítás, motor mentés Budakeszi
 • Kisgép szállítás, munkagép szállítás
 • Targoncaszállítás Budakeszi
 • Autómentés garázsból

Szolgáltatásainkat Budakeszi és környékén kedvező áron vehetik igénybe régi és kedves leendő ügyfeleink is. Magas minőségű megbízható szolgáltatásokat nyújtunk kedvező árakon.

Autószállítás szolgáltatásunkat cégek részére is kínáljuk, hiszen rendszeresen fuvarozunk autószalonoknak, és autókereskedéseknek. A használt autó vásárlói kedv növekedésével egyre többen keresnek meg használt járművek szállítása kapcsán eseti és rendszeres jelleggel.

Budakeszi területén is többször hívták sos autómentő segélyvonalunkat, és kértek segítséget balesetes autó mentéshez. Többször volt futóműhibás jármű is amelyik a kitört futómű miatt mozgásképtelenné vált. Természetesen az ilyen helyzetekre is fel vagyunk készülve és el tudjuk szállítani a futómű hibás autókat is.

Nem csak személyautók mentésében vagyunk jók, hanem teherautó mentésben is, nem csak Budakeszi területén hanem bárhol, tehát hívhatnak akkor is ha lerobban a teherautó és nem tudnak vele tovább haladni. Szolgáltatásainkat éjjel nappal igénybe vehetik Budakeszin és országosan is.