skip to Main Content

Ügyfeleink véleménye munkánkról

automento budapestMunkából hazafelé, éjszaka robbantam le. A váltóm ment tönkre, beállt a kerék, ezért kétszeresen is ideges voltam, hogy ha találok is autómentőt az éjszaka közepén, hogyan rakják majd fel az autóm. Azonnal fölvették a telefont, megbeszéltek szerint a helyszínen voltak.

Simán, vigyázva fölrakták a mozgásképtelen autót, meglepően korrektül intézték a szállítást és az elszámolást is. Remélem, többé nem kerülök ilyen helyzetbe, de ha igen, őket hívnám újra.

automentes szentenedrei utA Szentendrei úton állt meg az autóm, a sávokat elválasztó padkára tudtam csak lehúzódni. Az automento024 autója jött éppen ott, és megállt segíteni. Először attól tartottam, hogy csak le akarnak húzni, de nagyon rendesek voltak, ajánlottak egy közeli szervizt, ahová bevitték az autót, így elfogadható áron megúsztam a dolgot.

Szerencsém volt velük, köszönöm.


autoszallitasHorvátországi nyaralásunkból mentettek ki az automento024.hu munkatársai, annak ellenére, hogy külföldön voltunk perce pontosan a megadott időben megérkeztek, mint amit megbeszéltünk, és még csereautót is a helyszínre szállítottak. Ebben a nehéz helyzetben rendkívül jó szolgáltatást kaptunk, és elviselhetőbbé tették ezt a rossz szituációt. Még egyszer köszönjük ebben a formában is, rendkívül elégedettek voltunk és minden barátunknak őket ajánljuk ha bajba kerülnek!


autoszallitas-2Rendszeresen szállíttatunk az automento024.hu -val belföldön és külföldön egyaránt. Folyamatosan pontos érkezést és korrekt anyagi elszámolást kapunk a bizalmunkért cserébe.

Rendkívül jó üzleti partner a cég reméljük meg sok ideig együtt tudunk dolgozni!


automento-velemenyAutómentésre volt szükségem ekkor kerestem az internetről az automento024.hu-t. Nagyon gyorsan kiértek segítőkészek voltak és a velem lévő kutyát is nagyon rendesen kezelték, találtak helyet neki is az autómentőben.

Csak ajánlani tudom mindenkinek!


automento-0-24Rendkívül korrekt szolgáltató:

pontos, megbízható, szakszerű precíz autómentést kaptunk a pénzünkért!

 

Fel a lap elejére