skip to Main Content

Autószállítás

Autószállítás Budapesten, Magyarországon, illetve külföldről is! Nagy gyakorlattal olcsón szállítjuk autóját kereskedésből haza, szervizbe, telephelyre, stb. Vállalunk szállítást műszaki hibás, futóműhibás  jármű esetén is. Alacsony hasmagasságú sportautó szállítás, ültetett autók szállítása. Motorszállítás, lakókocsi szállítás, vontatás, teherautó szállítás, munkagép szállítást, bobcat, kisgépszállítás.

Autó illetve járműszállítás az egész Európai Unió területén. Autószállító szolgáltatásainkkal azoknak szeretnénk a kedvében járni, akik minőségi munkát szeretnének kedvező díjszabás mellett. Modern korszerű autómentővel szállítunk járműveket autószerelőhöz, segítünk ha műszaki hibás lett vagy balesetet szenvedett a jármű. Ha ügyfelünk külföldön nézett ki magának gépjárművet, kedvező árajánlatot adunk, és ha ügyfelünk ezt elfogadja, a járművet hazaszállítjuk. Vállaljuk munkagépek, kishaszon járművek munkaterületre történő kiszállítását, motorszállítást. Munkagépek szállításával is megbízhat bennünket, akár egy markolót is el tudunk szállítani a kívánt helyszínre. Nem tudja vontatni lakókocsiját? Semmi gond, bízza ránk a szállítást! A márkásabb motorok, gépjárművek jelentős értéket képviselnek, miért bízná bárkire értékeit? Válasszon biztosítással rendelkező, megbízható, tapasztalt járműszállító, autómentő céget, aki sok éves tapasztalattal, kiváló autómentővel, rengeteg probléma mentesen elszállított járművel a háta mögött bátran ajánlja szolgálatait az Ön számára is! Udvarias, jó helyismerettel, vezetési gyakorlattal rendelkező sofőrök, akik képesek bármilyen problémát hatékonyan megoldani.

Autószállítás használt autó vásárlás után:

Érdemes a járművet a szerelőhöz autómentővel vinni, ha ismeretlen járművet vásárol, de nem sikerül megnyugtatóan átvizsgálni beindítás előtt. Akkor is célszerű szállítani a járművet, ha vásárlás előtt sokat állt egyhelyben beindítás nélkül. Kérjen autó szállítást, ha a megvásárolt használt autóban olyan műszaki hiba keletkezik, ami a jármű tovább haladását akadályozza, mivel nagymértékű kár keletkezhet ha tovább használja. Ilyen esetek például a vezérléshibák, a kenési rendellenességek, a jármű motorjában keletkezett alkatrésztörés, a motorhűtés zavarai, megszűnése, túlzott olaj fogyasztás, stb. Ilyenkor, ha tovább megy a járművel, akár több százezer forint kárt is okozhat, az ilyen esetekben inkább hívjon autómentőt. Ránk bármikor számíthat, nem hagyjuk cserben még szélsőséges időjárási viszonyok esetén sem.

Autószállításhoz, autómentéshez szükséges információk:

 • Honnan kell az autómentővel a járművet elszállítani, illetve mikor kéri a szállítást,
 • Hova kell a járművet szállítani.
 • Milyen állapotban van a jármű, egyből lehet szállítani, vagy előkészítést igényel, balesetes roncs autó, épek-e a kerekei stb.
 • Autómentésre van-e szükség, (árokból kell kihúzni, erdőben, nehezen hozzáférhető helyen van, daruzni kell stb.)
 • Speciális járművet, munkagépet kell-e szállítani (túlméretes, kilóg oldalra) stb.
 • Speciális eszközök kellenek a mentéshez?

Ha megtörtént a baj, leállt az autó, árokba csúszott, vagy baleset történt, kevesen tudják pontosan, hogy mi a teendő, illetve honnan lehet segítséget hívni. Mi a felkészültségünket, tudásunk legjavát adjuk kedvező áron, hogy ügyfeleink mielőbb megnyugodhassanak, járművük jó kezekbe került.

Mire számíthat cégünktől?

 • Kedvező árak,
 • Garancia biztosítás,
 • Udvarias munkatársak
 • Tapasztalt több éves autómentős múlttal rendelkező sofőrök,
 • Azonnali rendelkezésre állás kapacitásunktól függően,
 • Magas színvonalú autómentő, teherautó mentő és autószállító tréleres járművek.

Partnereink neves, megbízható cégek akik több száz alkalommal bizonyították már, hogy képesek kedvező árak mellett kiváló munkát végezni. Tudunk autómentést végezni mélygarázsban, terepen, autópályán, speciális feladatokat is el tudunk látni, szállítunk személyautót, lakókocsit is egyszerre, tehát ha a mi szolgáltatásainkat veszi igénybe, jelentős összeget spórolhat.

Munkagép, gépszállítás, bobcat szállítás eseti és rendszeres alkalommal.

Vállaljuk munkagépek mentését, munkagép szállítást. Mentünk kisméretű munkagépeket, úthengert, markolót, talaj egyengető gépet, Bobcat gépet. Gépszállítás építkezésekre, nagy tapasztalattal. Referenciáink között böngészve láthatja a már elvégzett munkáinkat, az általunk szállított járműveket. Ha építkezésekhez szeretne munkagép szállítást, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy hívjon a fenti telefonszámon.

Motor szállítás

Hagyományos, és sportmotorok szállítása, biztonságos rögzítéssel, évtizedes gyakorlattal. Vállalunk motorszállítást Magyarország és az unió területén, non stop, 0-24-óráig.  Különleges motorok, Chopper, Harley, kiállítási dizájn motorok, terepmotorok szállítását is megoldjuk. Akár több motort is el tudunk szállítani egy időben. Ha motort kell szállítani, kérjen árajánlatot a kapcsolat űrlapon, és 24-órán belül válaszolunk.  Kiváló szolgáltatások, kedvező árak!

Lakókocsi, lakóautó mentés

Vállaljuk lakóautók, lakókocsik szállítását, vontatását, akár a műszaki hibás vontató járművel együtt is haza tudjuk szállítani. Ha a vásárolt lakókocsit a telekre, vagy műhelybe szeretné szállítani, keressen bennünket, és árajánlatot adunk. 

Mi gyors, megbízható vontatási, autószállítási szolgáltatásokat nyújtunk egyéni illetve céges ügyfeleink számára is. Szakszerűen dolgozunk, sok éves tapasztalattal rendelkezünk. Korszerű, modern járművekkel szállítunk, autómentő járművünk minden szükséges felszereléssel rendelkezik, hogy Önnek megfelelően segíthessünk.

Hogyan kérhet segítséget?

 • Hívja fel diszpécserünket a fenti telefonszámon. Mondja el röviden, hogy mi történt, milyen járművet kell menteni.
 • Pontosan hol található a jármű, a mentés helyszínéről pontosan hova kell szállítani.

Ezután árajánlatot adunk az elvégzendő mentésre, szállításra.

Ha az árajánlatot elfogadja, akkor azonnal Önért indulunk, az útviszonyoktól, a forgalomtól függően a helyszínre érve megkezdjük a mentést

Árképzésünk korrekt, nagyon kedvező áron dolgozunk, rejtett költségek nélkül. Visszatérő ügyfeleink bizalma, elégedettsége nagyon fontos számunkra.

Fel a lap elejére