skip to Main Content

Bemutatkozás

automento-0-24-028Fiatal autómentős vállalkozóként az autók és a vezetés szeretete indított el a pályán. Az autómentés során mindig jó érzés, hogy ez nem csak egy munka, hanem hivatás is. A bajba jutott embereknek a gyors segítség nyújtása, a járművek biztonságos helyre szállítása, a hosszú külföldi utak sokszor komoly próbák elé állítja az embert, de sokan nagyon hálásak a jól végzett munkákért, és jó szívvel ajánlanak másoknak is. (Referenciáink ide kattintva olvashatók)

Cégünk portfólióját is úgy alakítottuk ki, hogy minőséget tudjunk adni gyorsan, hatékonyan és kedvező áron bárkinek. Az általunk szállított járművek sokszor felbecsülhetetlen értékűek, hiszen például egy muzeális lovaskocsi felépítmény, vagy egy oldtimer veteránautó, amelyből csak pár darab van a világon jelentős értéket képvisel. Nagyon megtisztelő, ha ránk bízzák ezek szállítását, és minden szempontból szeretnénk jól megfelelni ezeknek a kihívásoknak.

Minden autómentő, autószállító munka más és más, nincs két egyforma fuvar, de számunkra elsődleges fontosságú ügyfeleink megelégedettsége, és ajánlása. Az autószállítás -mentés során előzetes egyeztetést követően plusz 7 főt tudunk elszállítani, tehát ha a családi autó hibásodott meg akkor is tudunk hatékonyan, és kedvező áron segíteni. Szeretettel várom Önt is ügyfeleim között, elérhetőségeimet a Kapcsolat menüpont alatt találja.ga

automento-0-24-026

Fel a lap elejére