skip to Main Content

Autómentés Budapesten a Hegyvidéken

Autómentő SOS Budapesten a Hegyvidéken a Normafánál, a XII. és a II.-kerületben is! Hívjon ha autómentésre van szüksége. Cégünk kibővítette szolgáltatásait, expressz mentéssel. Ha Budafok, Tétény, a 11.-ker, 12.-ker, 2.-kerületből hív bennünket, a közeli telephely miatt azonnal, késlekedés nélkül indulunk, és segítünk. Modern szállító és mentő járműveink minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve, hogy a hegyes, dombos Budai hegyvidéki részen is biztonságosan és gyorsan tudjunk autót menteni. Ha esetleg oldalra borult, vagy balesetet szenvedett járművet kell menteni, abban is nagy tapasztalatunk van,  csörlővel húztunk már ki vizesárokba csúszott autót, kis méretű munkagépet is.

automento-17

Budán a vízfolyók és kereszteződések környékén télen előfordulhat jegesedés, lefagyás is, amikor az út teljesen szárazból hirtelen válik csúszóssá. Sajnos ezt nem minden esetben lehet észre venni, és amikor már megcsúszott a jármű nehéz a nagy sebesség miatt korrigálni. Amikor autómentéshez hívnak, az esetek 40%-ban műszaki probléma miatt hívtak autómentőt, a maradék 60% viszont kisebb nagyobb koccanások, balesetek miatt van, amikor a jármű jellemzően a futómű sérülése miatt mozgásképtelenné válik. Ilyenkor nincs más megoldás, mivel a járművet nem lehet vontatni, ezért platós autómentőt kell hívni, (nekünk ilyen járművünk van) és a járműre csörlővel felhúzott autó már biztonságosan szállítható az autószerelőhöz a további javítási munkák elvégzésére.

A 12. és a 2. kerület jellemzően hegyes-dombos terület, sok a jobbkezes utca amelyekbe figyelmetlenül, a jobb kéz szabályt nem betartva érkezik a jármű, és ilyenkor sokan belecsúsznak a jobbról érkező jármű bal első kerekébe, amelyik szinte kivétel nélkül mozgásképtelenné teszi az autót. A Budai oldalból jellemzően az ilyen jellegű balesetek után hívnak bennünket. Roncsautót is szállítunk.

Autómentő járművünkön megoldjuk a sérült kerék rögzítésére, hogy ne billegjen a jármű a platón.

automento-11

Az alábbi részeken megyünk expressz autómentésre :Kelenföld,  Zugliget, Kútvölgy, Budakeszi erdő, Kissvábhegy, Mártonhegy, Krisztinaváros, Farkasvölgy. Istenhegy, Farkasrét, Csillebérc, Sashegy, Orbánhegy, Széchenyihegy, Magasút, Németvölgy, Svábhegy, Virányos.

Természetesen Budakeszin és Budaörsön, Törökbálinton továbbra is express sebességgel mentünk, nagy technikai kapacitással és szakszerűen. Sokan évekig spórolnak, hogy jó autót tudjanak vásárolni maguknak. Ezért ha autómentés van szüksége, féltett értékét, szeretett járművét ne bízza referencia nélküli, biztosítással nem rendelkező alkalmi autószállítóra, hanem hívjon bennünket, mi kifejezetten szakszerű, gyors autómentésre vagyunk szakosodva. Munkánk a hivatásunk, készséggel állunk rendelkezésére, tekintse meg autómentő referenciáinkat és hívjon bennünket a fent látható számon, kattintson rá.

Fel a lap elejére