skip to Main Content

Új autószállító tréler

Autószállítás, autómentés Budapesten és országosan korszerű autószállító trélerrel. Ezt az új alumínium trélert egy professzionális járműszállító és pótkocsikat fejlesztő cég gyártja. Ezeket egész Európában ismerik és használják. Gyártóként nagy jelentőséget tulajdonítanak a különösen magas gyártási minőségnek. Ezeknek a járműszállítóknak különösen alacsony súlya optimálisan hasznos teherarányhoz vezet – ez kivételesen gazdaságos működést garantál.

A speciális megoldások, mint például a hidraulikusan működő csuklómechanizmus és a bonyolult egyszemélyes működés, rengeteg időt és erőforrást takarít meg minden használat során. A hosszú élettartam és az összes funkcionális alkatrész robusztus kialakítása fontos védelmet nyújt a szállított járművek számára. A kiegészítők széles választéka biztonságosabbá és praktikusabbá teszi az autószállítást. Az utánfutó billenthetősége és könnyű mozgathatósága lehetővé teszi, hogy alacsony hasmagasságú járműveket ugyan úgy kényelmesen lehet vele szállítani, mint például terepjárót. Az új utánfutó kialakítása segíti a biztonságos fix rögzítést, amely garantálja a biztonságos szállítást. Csak minőségi eszközökkel lehet minőségi munkát végezni!

A mai nagy értékű új sportkocsik és elektromos járművek megkövetelik a korszerű szállítóeszközöket, amelyekkel sokmilliós járművekkel is biztonságosan lehet fel és leállni, valamint a sérülésmentes rögzítés is meg van oldva. Nálunk csak kiváló minőségű eszközöket, autómentőt, autószállítót használunk a munkák során.
Ha Önnek is járműszállításra, autómentésre van szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fel a lap elejére